lørdag 4. november 2023

Lenge siden siste innlegg... men -

 


Det betyr jo ikke at en ikke har gjort noe! Tvert i mot! Disse luene har blitt litt fornya i farger og utforming - fremdeles samme motiv som i 1991 og kalles "Bamselua". Planen er å lage flere når andre bestillinger er unnagjort. Dette er str. S og XS - nå med knyttesnorer også.


Flere rundskjerf og fargealternativ har det også blitt. Disse kan også brukes som hette og skjerf. Jeg bruker dette her som et alternativ til både lue og skjerf.


Sommerens største begivenhet, var jo sønnens bryllup. Det må være lov å skrive, vel?


Da slutter jeg av med dette bildet og lurer på om noen kan gjette hva jeg har gjort med disse fine eplene - utenom å bake eplekaker!

Ha en fin november - med eller uten snø, regn eller sludd!

Synnøve

4 kommentarer:

Bundingen sa...

Så sant, så sant! Det er ofte større tiltak å skrive blogginnlegg enn å lage ting. Veldig hyggelig med bryllup da. Gratulerer! De eplene ville jeg ha spist som de er, men her har det blitt mye eplemos i år. Den bamselua er bare helt nydelig, og jeg liker den halsen også. Du er flink! Det er sikkert mange som er glad for å være på julegavelista di! Her er det våt snø, grått og tungt både å gå tur og måke. Men været får vi gjort fint lite med.

Ønsker deg fine novemberdager!

Klem Ingunn

rett og vrang sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen, Ingunn! Eplene har jeg tenkt å lage et eget innlegg om - Det snødde sikkert 40 cm sist uke, men så kom regnet og DA blei det vanskelig å komme seg ut, gitt!

Novemberhilsen fra meg

Barwitzki sa...

En glad hilsen til deg før vi mister hverandre av syne...
Først av alt, gratulerer med bryllupet til sønnen din. Hurra for de nygifte. Så veldig vakker :-))))
Jeg liker dette rundsjal med det fine mønsteret og de klassiske barneluene dine er flotte... alltid.
De deilig røde eplene... eplejuice, eplesyltetøy... så vakre epler, de smaker definitivt veldig god. Det er nesten for dårlig for eplejuice, men du kan også drikke det med omhu og med mye glede.
En stor klem til deg. Viola God November jeg ønsker.

rett og vrang sa...

Tusen takk for fin hilsen, Viola! Ha en fin november!
Varm hilsen fra Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails