mandag 22. november 2010

Sarah Bernard - oppskrift til langpanne kommer her...


Mandelbunn

400 gr mandler males
400 gr sukker
6 eggehviter
4 ts bakepulver.

Helles i langpannen og smøres utover til et jevnt lag.
Legg bakepapir i pannen og stek den på 175 grader i 20 min midt i ovnen.

Smørkrem.

250 gr meierismør.
200 gr melis
6 eggeplommer
2 barneskjeer kakao
2 ts vaniljesukker.

Piskes godt.
Etter at kaken er avkjølt, smøres smørkremen over kaken og hele formen settes i fryseren i ca. en time.

Sjokoladetrekk.

2 plater kokesjokolade.
1/2 plate delfiafett.

Smeltes i vannbad eller i microbølgeovnen.
Smør sjokoladetrekket over den frosne kaken, slik at trekket stivner raskt.

Da er det bare å dele den opp i biter og kose seg!

På Eplas førsteside i dag

fant jeg bilde av et par av vantene mine! Jippi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails