søndag 27. mars 2011

Sponsing av bloggen din...

Her om dagen kom jeg over en blogg som informerte om et nettsted som rett og slett heter - Sponset Blogg. Det er ok å kunne få tak i sponsorer som passer til det jeg blogger om, så jeg måtte jo prøve å melde min interesse. Registreringen var enkel, og jeg fikk mitt første tilbud om sponsing like etterpå. Kravet var å ha 300 lesere om dagen (!!!), og det har jo ikke jeg, så da får vi se... (!!!)


Har du lyst å sjekke ut dette for din blogg, så anbefaler jeg at du besøker denne nettsiden. Du kan registrere deg her helt gratis. Lykke til!

Ha en flott kveld med eller uten sponsorer!
Synnøve

Hekledille i fokus!


Det står på ABC nyhetene at hekling er IN igjen! Denne dama har gitt ut mange bøker på svensk, så da er det bare å kaste seg over nåla, ikke sant! Artikkelen er her.

Potteskjuler, kanskje? Eller rett og slett skolisser...


Oppskrift til "bestemorsruter":
1. Hekle 5 luftmasker. Her har vi brukt heklenål nr 5, og relativt tjukt garn som passer til denne pinnestørrelsen. (tilpass garn og heklenål alt etter det du vil lage)

2. Sett sammen til en ring med 1 kjedemaske i første luftmaske.
3. Hekle 2 halvstaver rundt ringen, deretter 2 luftmasker, 2 halvstaver rundt ringen, 2 luftmasker – gjenta dette to ganger til. Fest til slutt luftnmasken med en kjedemaske. Klipp av garnet. Nå har du en firkant der luftmaskene danner hjørnene.
4. Bytt til garn i en annen farge. Hekle 2 halvstaver i et hjørne, deretter 2 luftmasker og 2 halvstaver til i samme hjørne. For å komme videre til neste hjørne hekler du 1 luftmaske. I hjørnet hekler du 2 halvstaver, 2 luftmasker, 2 halvstaver og deretter 1 luftmaske for å komme til neste hjørne. Fortsett slik de to neste hjørnene, og avslutt med en luftmaske. Fest med en kjedemaske. Klipp av garnet.
5. Bytt til garn i en annen farge. Hekle neste omgang på samme måte: 2 halvstaver i det ene hjørnet, 2 luftmasker, 2 halvstaver i samme hjørne. Deretter 1 luftmaske, og i neste hull 2 halvstaver, og en luftmaske for å komme til neste hjørne. Der hekles 2 halvstaver, 2 luftmasker, 2 halvstaver. Fortsett slik rundt hele omgangen, avslutt med en luftmaske og fest med en kjedemaske.
6. Hvis du vil ha en større rute, er det bare å fortsette med flere omganger på samme måte.
7. Siste omgang hekles alltyid i samme farge på alle rutene, slik at pleddet får en bunnfarge. Sy rutene sammen med kastesting.


Ha en flott hekleuke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails