fredag 9. juli 2010

Bloggtips 2 om musikk generelt

Det er fullt mulig å bruke et konverteringsprogram for å kun få tak i musikk fra videoene. Jeg bruker VDownloader til det (se det underste bildet). Lim inn URL der det står Video og trykk på download. Husk på å velge MP3 format i menyen!

Ellers bruker jeg dette programmet til å laste ned videoen med. Lim inn URL og bestem mappen den skal ligge i.Når den er ferdig omgjort, kommer den fram som dette bildet. Kjekt!


Lytt til Sophie!

Av og til har jeg lyst til å dele litt musikk, men var litt usikker på hvordan det skulle gjøres. Derfor satte jeg i gang med å teste først YouTube. Nå skal vi se om jeg får det til her. Jeg ville ikke ha hele bildet - bare knapperaden med på/av. For å få det til må en klikke på den knappen der det står INNBYGG. Da kommer det opp en kode som skal kopieres og limes inn (gadget). Denne forandrer seg ut fra hva du velger. For å få dette MINDRE, endres height til 25.
Det ligger et eksemplar i egen gadget nederst på siden...

I dette innlegget brukte jeg laste inn video fra oppgavelinja som er over her fra en som ligger på pc'n med samme prosedyre - dvs. trykk på rediger HTML og endre til 25.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails