søndag 1. mai 2011

Jammen er det liv i gamle pc'er!

Siden denne HP Media CenterPC ikke er mulig å komme inn på, så må jeg vel få redda harddisken og det som er på den... Jeg testet noe i dag, nemlig... Antar at det er hovedkortet som har sagt takk for seg siden den ikke vil på i det hele tatt!
For noen år siden var det en annen maskin som jeg fikk problemer med. Da var det også noe som skulle reddes. Noe fikk jeg til, men resten måtte bli... I dag putta jeg inn recovery-dvd og tro det eller ei, men den starta opp! Da hadde jeg koblet til D-link samtidig på begge de to gamle maskinene som var her i huset (en er i bruk nå).
For et virvar! Dette er D-link som er en 2-port KVM switch og heter DKVM-2KU fra 2007. Jeg har koblet alt fra hovedmaskin som virker inn på linken, og andre kabler FRA D-linken til de respektive maskinene.

Men, når det ble koblet riktig, kom ALT i maskina fra 2002 fram! Gjett om jeg ble overrasket! For første gang kunne jeg trykke på knappen for å velge maskin og det fungerte! Makan! Da jeg skulle fikse dette i 2007, fikk jeg det ikke til og gav opp. NÅ kan jeg ta ut resten også - men, så var det å finne ut hvordan jeg kan få gjort noe med harddisken på den fra 2007, da. Der kommer det ikke bilde fram, nemlig... Ny maskin kan jeg ikke kjøpe ennå, så inntil videre får jeg vel bare glede meg over det jeg fant i dag...

Hilsen Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails