fredag 30. mars 2012

Fyttikatta og...


hvorfor skriver jeg det?

Sommeren 2001 dro vi, 3 lærere, på tur til Stord - ei hel uke! Der gikk vi på sommerkurs - "Write an opera" - het det. Resultatet våren etter blei en musikal som fikk navnet "Fyttikatta". (Jeg kan jo "tilstå" at noe var VELDIG inspirert av musicalen "Cats", som jeg fikk oppleve høsten 2001 i London. Den blei tatt av "plakaten" våren 2002...)

I årene etterpå har det blitt laget musikaler på skolen vår hvert år, men ikke etter samme "oppskrift". Tradisjonen tro - også i år!

Elevene velger seg grupper, og så deler vi voksne på å ha lederjobbene. Jeg for min del har vært en del på kostyme/ kulisser, men har hatt ansvar for PR-gruppa i noen år sammen med en annen kollega.
Dette året het musikalen "Skal, skal ikkje" - volum 2. Det var fordi vi brukte en ide fra 2008. Den handler rett og slett om valg - eller - gå over en bru. Det er vel noe vi alle gjør - hver eneste dag.

I PR - gruppa lager vi program, billetter og tar bilder. Jeg har flere ganger bearbeida logo til musikalen - så også i år. Utgangspunktet var en blomst som en kollega laget i 2008. Den fikk litt endringer ved hjelp av PaintShopPro, og så overtok trykkeriet resten av jobben på t-skjortene.

NÅ skal det bli herlig med noen feriedager, for det har vært en temmelig travel uke! Vi hadde 2 forestillinger i går kveld og 2 i dag.
Ha en fin helg!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails