søndag 13. november 2011

Jeg så dette! Klipp fra lokalavisa...En bytur må til i blant - men dette så jeg da jeg kjørte etter 2 biler i et par mil. De kjørte vinglete og rart, så jeg la meg bare bak i passe tempo da jeg skulle hjem. Forbikjøring i svinger liker jeg IKKE. Den ene gjorde det. Så ser jeg plutselig mange bremseblink på sletta foran meg og bilen kjører ned til en privat innkjøring og ut igjen på en annen veg. Det kom også en politibil som tok samme runde. Jeg tenkte: Grøss, skal han kjøre på meg nå? Så politibilen kjøre etter og alt av sirener og blålys var på. En gutt stod på gangstien og ropte noe. Jeg svingte inn  og var trygt heime igjen... I lokalavisa var det mer dramatisk:

Mannen i 40-årene stoppet ikke i laserkontrollen i Sauland i ettermiddag. Men ble pågrepet i Tinn en time senere etter en intens biljakt. Da var to politibiler påført skader.
Politijakten startet da den svenskregistrerte Volvoen nektet å stanse i en laserkontroll litt før klokken 15 i dag. 
Etter bare få minutter bremset mannen kraftig opp slik at politibilen kolliderte med den svenskregistrerte bilen og fikk skader i fronten. Denne patruljen avbrøt deretter foreløpig jakten, men fikk hjelp av en annen bil fra UP som kort tid senere lå på hjul etter føreren, somsenere vist seg å være svensk.
Biljakten gikk videre mot Tuddal. Ved Svineroi ble det satt opp en spikermatte. Men føreren stoppet ikke for denne heller. Kjørte over, og påførte to politibiler nye skader.
Mannen ble kort tid senere stoppet og pågrepet av politiet, som fant store mengder brennevin i mannens bil.
Mannen ble ikke fysisk skadet i jakten, ifølge politiet.

Jeg kom helskinna fra det hele, men det øyeblikket huskes godt!

Ha en fin uke!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails