søndag 22. april 2012

Takk og pris - ingen deadline!


Da er neste størrelse ferdig, men, mønsterstrikkinga endret seg fra bærestykket og videre nedover... Jeg ombestemte meg undervegs som en kanskje kan se! ;-)

Uansett - kjolen ER litt større, og passer til babyer. Det er meningen at den skal kunne passe i noen mnd da strikken "strekker" seg litt i bredden... Lengden er ca 28 cm. (Denne fargen er det tomt for, så da har jeg greidd å minke lageret litt til... kanskje bare nok til et par sokker!!!)


Dokka er ca 3 mnd i størrelse, men jeg antar at den skal passe opp til 6 mnd likevel. Det er god overvidde selv om det ikke ser slik ut på bildet her.


Her er et annet bilde for å vise litt sammenligning av modellene for å synliggjøre at det er litt forskjell, så da vil oppskrifta bygge på den i gammelrosa. Godt jeg ikke har noen som venter med DEADLINE og trykkeri! Da hadde jeg vært ille ute!

Nå er det blyantgrått på rundpinnen, så det begynner å danne seg et bilde av hvilke størrelser jeg skal bestemme meg for å lage... Det neste er: hvilket MØNSTER??? Fletter skal jeg IKKE ha... tror jeg...

Ha ei fin uke!
Synnøve


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails