mandag 23. februar 2015

Testknitting - teststrikk

For en gangs skyld skulle jeg bruke en oppskrift fra et ukeblad (finner alltid på noe etter eget hode..., men måtte bare...). Da 2-åringen prøvde første sokk, viste det seg at det var noe som ikke stemte. Vel, da var det bare å rekke opp og prøve egen vri. DA satt de på :-)

Denne metoden med å strikke NED FRA vrist og deretter vrangbord OPP FRA vrist til slutt, har jeg ikke testet helt ut, men det ser da ut til at det NESTEN stemmer med denne foten. Størrelsen på foten er muligens litt knapp. Måtte bare rekke opp EN gang... Nå skal sokken prøves på!

Her har jeg det tatt utgangspunkt i en av de mange prematur/ nyfødt sokke-oppskriftene jeg har strikka i flere år, men nå i større utgave. Garnet i foten har jeg farga selv, så det var også en test på hvordan det ville ta seg ut :-)

Siden dette er et testprosjekt på å få til større størrelser i denne siste modellen, sier det seg selv at det vil ta sin tid før en evnt. blir ferdig ;-) Dessuten er det vel ikke så lurt å ha bare EN i hver størrelse heller...

Ha ei fin uke!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails