tirsdag 20. mars 2018

Fantastiske Hobbii!

I garnbutikken Hobbii har jeg kjøpt litt av hvert. De er raske med leveringene sine - men, det kan ta litt lengre tid med en annen leverandør nå etter nyttår - av en eller annen grunn. PostNord leverer 2 ganger i uka, så jeg måtte vente litt på siste pakke :-)

Bildet over viser siste levering og det er første gangen jeg har blitt sponset med hele 7 nøster garn! Jippi! Tusen takk!

Nå har det seg slik at dette garnet ville jeg bruke til å hekle med. Grytekluter er et takknemlig prosjekt og der er mulighetene mange. Jeg har en egen oppskrift som jeg har testet ut med diverse garn fra Hobbii, både kjøpt og sponset.

Her har jeg brukt ensfarget og flerfarget garn. Disse kalles Cotton 8/8 - det ene fra Mayflower 8/8 Print og det andre 8/8 Black Friday. På det øverste bildet er det garn som heter Rainbow. Fargene er alle forskjellige, men de er så fine å kombinere med hverandre.

Det ene nøstet fra siste pakke brukte jeg til denne kombinasjonen.

Det er en fiks ide - kanskje, men, når disse hekles, vil jeg ikke ha et eneste par helt like! Jeg bruker kanskje farger litt om hverandre, men ikke på samme sted. Dette eksemplaret er kun i Rainbow garnet. Jeg har et par farger til som er ubrukte, men må tenke litt...

Oppskriften er for salg her...

TUSEN TAKK FOR GARNET!
Synnøve


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails