fredag 16. februar 2018

Happy Sheep - Baby wool fra Hobbii

 

I forrige innlegg nevnte jeg at jeg testet et nytt garn som jeg var veeeldig spent på, nemlig Baby Wool fra Happy Sheep. Dette garnet selges via Hobbii. På siden deres står det følgende:
"Happy Sheep BabyWool er et lekkert og mykt 4-tråds garn i 100% australsk merinoull.
Garnet egner seg til alt fra baby- og barneprosjekter til gensere og cardigans til hele familien. Det herlige garnet er 100% kløfritt og er derfor er det spesielt egnet til store og små med sensitiv hud.
BabyWool fra Happy Sheep er superwash-behandlet og derfor kan du enkelt vaske det i maskinen på 40 grader på ullprogram uten å ødelegge fibrene. Plagg strikket i BabyWool stikker ikke, men føles ekstremt behagelig mot huden.
BabyWool fås i 12 vakre og klare farger."

Siden jeg er veldig glad i merinoull, måtte jeg teste dette garnet og kjøpte noen få nøster. Det som jeg likte godt her, var at gråfargen var melert og ikke slik en vanligvis ser merinoulla.

Her er et bilde av lua som nå er ferdig, men ikke i min størrelse. Garnet er 165 m pr 50 gram. Jeg brukte pinnestr. 2,5 mm, men kunne kanskje ha brukt 3 mm. Jeg ser alltid på garnlengde og ikke pinneforslag da det aldri stemmer likevel. Oppskrifta til denne lua har jeg foreløbig bare som notater. Fellingen i toppen av lua er jeg veldig glad i. Den blir ikke så spiss når en drar lua over hodet.

 

Ellers er det bare å si at resultatet og kvaliteten virker bra. Det stikker ikke heller. Nydelig, men, synd det er så få farger... 

Hobbii har ekstremt god service og de leverer veldig kjapt! Jeg har kjøpt en del garn derifra og kan anbefale firmaet varmt :-)

Neste prosjekt med dette garnet vil bli med en strikkemaskin. Da skal jeg også kommentere hva slags erfaringer jeg kom fram til.

Ha en fin fredagskveld!
Synnøve
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails