torsdag 2. september 2010

Luer, farger og slikt... og punktering

Det er neimen ikke lett å bestemme seg for hvilke farger som skal strikkes på disse luene... Jeg har hatt et dilemma der i årevis. Nå har jeg liksom kommet ned på et nivå som bør bli enda mindre, men i går kom jeg på en ny fargevariant. Det må bli noe til barnebarna da, først og fremst. Hvilke farger jeg tenker på, skal jeg vise når de er ferdige. Etterpå får jeg være hard med meg selv og la være å strikke så mange varianter... Basta!

Ellers fikk jeg meg litt av en tur i dag da jeg skulle hente varene fra sommerutstillinga i Rauland. På veg hjem oppførte bilen seg plutselig helt merkelig. "Du verden, så dårlig asfalt det var her," tenkte jeg... Det blei bare verre og verre og ved første og beste anledning kjørte jeg av veien og inn på en rasteplass. Ikke akkurat lett når det gjelder en liten fjellovergang med smal veg som ikke er av de beste her i verden når det gjelder dekke, og i allefall ikke rasteplasser!

Der var det bare å stoppe og ringe etter hjelp. Jeg skal ikke fortelle hvordan dekket på det hjulet så ut, men heller vise et bilde av noen barneluer fra de siste dagene...

Jeg er heldig og har en flink og god mann som hjelper meg når han kan! Tusen takk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails