torsdag 3. oktober 2013

Småstrikkheftet fra Familien - med mange feil...Som tidligere nevnt blei denne kysa bytta om med


denne i heftet. Så kom neste beskjed pr. post at det var FEIL i oppskriftene! Det visste ikke jeg noe om, så da var det bare å sette seg ned for å lese i heftet og sjekke dette mot de originale. Godt en har slikt lagra! ;-) Deretter ble disse sendt videre... på nytt...


Dette settet kom ikke med i heftet. Sokkene gjorde det, men dessverre med mange feil i oppskrifta. Det var helt uventa da jeg fikk den gjennomgått fra A til Å sammen med Tove Fevang i sommer. Gjett om jeg fikk "hakeslipp" da jeg fikk ENDA et brev i posten om feil i DEN oppskrifta også!

For å være HELT SIKKER på at alt stemte, strikka jeg gjennom sokkeoppskrifta - ikke fra heftet, men fra den originale, og den VAR og ER riktig. Jeg har i tillegg skrevet ned og rettet oppskrifta fra heftet, så da er den i boks også!Dokka på bildet er ca 3 mnd. Sokkene er strikket i den minste størrelsen.

Jeg fikk 3 eksemplar av heftet, men jeg gir ikke bort flere. Det er andre oppskrifter som også er feil i, og da føler jeg at det er dumt av meg å gi bort noe slikt.


Om noen vil ha noen av disse oppskriftene, er det lurt å sende en epost til:
kari.bachke@egmonthm.no


Ha en flott kveld!
Synnøve♥♥♥


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails