mandag 10. desember 2018

Bamselua - oppskrift til håndstrikk


Mange har spurt etter oppskrift på denne lua. Den har blitt strikket på maskin i mange, mange år og solgt som ferdige produkt via butikker og messer over hele landet. Hadde tilgang på mange farger og på det meste hadde jeg 30 farger å velge mellom i tre størrelser.

Etter hvert ble det strikket både gensere og bukser. Tilbakemeldingene har vært så gode! Tre barn i søskenflokken har brukt dette og de er like fine. Garnet har dessverre gått ut av produksjon, så nå er det begrensninger på fargene. Men, som det "ekornet" jeg er, har det blitt sikra et lager...Her er et lite utvalg fra maskin strikken :-)


Dette er et eksempel på en dress i lyse farger.Jeg måtte ta et valg og landa på tre kvaliteter, Sandnes Lanett, Dale babyull og Panda fra Rauma. Det gir litt flere fargevalg. Å finne en fin "bamsefarge" har heller ikke vært lett, men det er forslag i oppskrifta. Den røde lua skulle nok ha hatt en annen kroppsfarge og bamsefarge. Men, ikke så lett, nemlig! Oppskrifta er utarbeidet i 3 størrelser.

Hvis du vil kjøpe denne, kan du se på Eplabutikken min. Velkommen innom! 

Bamsehilsen fra Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails