fredag 25. januar 2013

Super Pompom maker!


Etter å ha prøvd Pryms pompong sett i noen år, har jeg ikke vært helt fornøgd. For at dusken ikke skal dette fra hverandre, må jeg ha en "ekstra" hånd i nærheten og det er det da ikke alltid! :-)

I går kom brevet i posten med "Clover Pompom Maker", så da måtte jeg jo prøve! Jeg hadde bestilt small og duskene blir ca 3,5 cm og 4,5 cm i diameter. Det er 2 størrelser i pakka. På det øverste bildet vises den minste størrelsen, mens resten av bildene er da den største.Først åpnes det opp på begge sider. Garnet surres rundt til passe tykkelse. Beskrivelsen som følger med, er godt illustrert og forklart (på engelsk).Så "låser" en igjen og klipper opp midt i. Jeg brukte en tråd... burde sikkert ha valgt en sterkere en...Ingenting spratt verken hit eller dit! Hurra! Jeg greidde det! Først tok jeg "vingene" ut på sidene og så dro jeg den ene delen forsiktig av. Til slutt ser det ut som på bildet under her.Jeg fant til slutt en norsk side som fører disse, men det var etter at jeg hadde bestilt dem fra England...

I Norge kan du kjøpe slike hos Enghaugen. Se link i venstre side på bloggen. Trykk på bildet, så kommer du til nettsida. :-)Ha en herlig fredagskveld!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails