lørdag 26. mai 2012

"Denna dagen, et liv", sa farbror Melker... jeg sier...


DENNE UKA, altså, den var opp og ned, gitt!

Først så tømmer en eller annen kontoen min for ca 6000 - resten tok jo banken! Å sitte med ca 65 kr disponibelt var unektelig litt - ekkelt! Jeg hadde faktisk bare 20 kr i lommeboka! Nytt kort og kredittkort er bestilt. Dette orker ikke jeg å oppleve en gang til!

Da jeg skulle anmelde saken, var det ingen på lensmannskontoret... De har åpent mellom 8-15 tirsdag og fredag, men var dratt sin kos allerede 11.15...

Så var det eksamen for elevene, og det var jo greitt nok. Men, da ventet andre oppgaver som gav meg adskillig mer hodebry denne uka - ikke lett å skrive verken fagrapporter eller prøveoppgaver til muntlig eksamen når en ALDRI har gjort det før!

KNALLVARMEN kom som kasta på en! Godt at arbeidsrommet er som å sitte i en bil med aircondition! Det går sakte framover... Jeg klager IKKE! Veit jo at det ikke varer lenge...

SÅ - kom en mail - spesiell! Jeg hadde blitt valgt ut til å sende inn ting til finalen i en konkurranse og må sende diverse saker i løpet av uka - DET var jo ei lita fjær som jeg ikke har fått tid til å tenke over pga alt det andre! HIMMEL!

I morra er det bursdagsfeiring for to jenter - den ene blei 8 og den andre blir 5. DET gleder jeg meg til!

God pinse!
Synnøve
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails