torsdag 22. februar 2018

Sondrelue

Det er så fantastisk å oppleve at det er så mange som vil ha denne lua - jeg er virkelig kjempeglad over responsen! Jeg har strikka denne lua i snart 4 år - i mange størrelser - og har ikke lager i det hele tatt - de forsvinner ganske fort!
Har bare døpt den for "Sondrelua" siden det passer i det fylket jeg kommer fra... Lua er strikket i tynn merinoull på maskin og jeg har min egen "vri". Den originale som en kan finne på gamle bilder fra 40-, 50- og 60-tallet, var jo fabrikkprodusert og klippet i. Sist jeg så en annen variant av denne lua, var i serien om tungtvannet. Da hadde jeg allerede hatt lua i mini-produksjon i et par år... Men, den lua har jeg strikka til en spesiell person. Han skal få ha den varianten for seg selv...

Det som er kanskje MEST moro med disse luene er alle kommentarene fra fornøgde kunder! Der er MENN skikkelig flinke! Hver eneste kommentar varmer hjertet mitt - et strikkeprodukt er også noe en leverer fra seg til den enkelte med ærbødighet og stolthet. Et håndverk skal være av topp kvalitet. Tusen takk for mange fine ord! Det er nok ikke mange av luekundene som leser dette, men, det gjør ingen ting. Jeg setter så stor pris på de fine tilbakemeldingene som kommer - TUSEN TAKK!

Det måtte jo komme en liten lue også - i enklere utgave - med knyttesnorer... De små er det ikke lager på i det hele tatt! Må i "grubleboksen" for å se om det er vits i å strikke slikt...


Lua er ikke i salg i butikker - men, den kan bestilles via Epla eller på epost. Nå skal jeg ta utfordringa som kom fra en annen person - men det er "hemmelig"... :-)

Ha en fin kveld!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails