torsdag 20. april 2023

Jakker i nye kombinasjoner...


 Det er vel snart 3 år siden sist, så nå kom liksom strikkelysten igjen. Da blei det litt andre farger enn de jeg har strikket tidligere. Alltid litt moro å teste ut slikt! Denne er i lilla, koks og trekantene i en skarp grønnfarge. Det er kommer kanskje ikke så tydelig fram på dette bildet her...


Høstfarger - og - tomt for rust! Ingen ting er bedre!


Siden det var tomt for grå/ koks varianter, måtte jeg jo strikke et par slike også. Flere jakker er på planen framover, så nå er det bare å slanke garnlageret her. Flere farger har også gått ut av produksjon, så det er er også en grunn til at jeg må tenke litt nytt. 

Ellers er det jo litt såing av litt av hvert! Gleder meg til å få satt de ut, men det er altfor tidlig! Vi har mye snø igjen her og om nettene er det minusgrader, så da så...

Ha en fin aprilskveld!
Synnøve

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Stilige jakker som varer i årevis med de fargene. Tror ikke jeg hadde blitt lei noen av dem. Du er jammen flink med farger!


Riktig god helg fra Ingunn

rett og vrang sa...

Tusen takk, Ingunn! Hadde ei jakke til reparasjon for noen uker siden. Den hadde ho kjøpt i 2015 og var like fin! Men, en møll hadde gnagd litt på ene ermet. Det gikk fint å få det til, heldigvis. Hun ELSKER nemlig jakka si, så du kan tru ho blei glad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails