mandag 12. februar 2018

Luer er tingen!

Etter å ha strikka noen luer i Rowan Wool & Cotton i bare 2 r og 2 vr, måtte jeg teste ut noe med litt mønster. Denne lua har en felling i toppen som er litt annerledes enn den neste som ligger under her. Størrelsene er også litt forskjellige. Det gjenstår å skrive oppskrift, men, den kommer :-)

Denne er strikket i en lilla farge og er litt mindre. Dessuten er fellingen i toppen motsatt av den ubleika. Det er ikke lett å se på bildene over her.

Kan det sees at fellingene på en måte bare "forsvinner"? Toppen av lua blir i alle fall flat nok, selv om det egentlig er mange m som blir snurpet inn i toppen til slutt.

Slik ser fellinga ut med to rette og to vrange.

Her er den ene lilla (som bildet over, men med helt feil farge!) og en i svart. Begge luene har forskjellige fellinger i toppen, så hvem av de tre er best? Tja, si det... Jeg finner sikkert noen hoder som de passer til :-) Strikker på ei lue nå fra Hobbii som heter Baby Wool - Happy Sheep, men det garnet er mye tynnere, så da går det litt sakte med strikkinga... Spent på resultatet og, ikke minst om garnet "stikker"!

Ha ei fin uke!
Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails