søndag 25. april 2010

Knitting tuck with colorchanger...


Nå er Gla'jakka med de nye fargene ferdig og ligger til tørk - herlig!

Jeg har også sydd en liten veske i dag, og er snart ferdig med en stor. Disse er i svart med rødt på. Det tar litt tid med den store med alle rom og saker jeg har der. Men, alle deler er klippet ferdig.

I strikkemaskina henger det et halvferdig ullteppe til barnevogna, men etter det skal jeg bytte til fargeskifter og finne fram til noen prøver jeg laget i 2009. I allefall skal jeg lage noen vanter som på bildet her -  i rødt og svart. De forsvant med det samme jeg la dem ut for salg sammen med smykkeskjerf i samme farger sist sommer, så nå skal jeg lage litt flere.

Strikkejakke


I vår fikk jeg spørsmål om å bruke blå i stedet for lilla i den som kalles Gla'jakka. Etter mange funderinger har jeg kommet fram til et forslag som jeg er spent på hvordan vil se ut når alt er ferdig montert, og ikke minst tovet. Jeg har også byttet ut rosa med burgunder, så det ser ikke så dumt ut... For sikkerhets skyld strikker jeg så klart i str. S - da det er passe størrelse til meg!

Ellers har jeg også nå liggende til montering 3 jakker i grått og svart. Det er godt å ha noe å gjøre om det skulle bli fint å sitte ute om ettermiddagene framover. Det er lov å håpe på litt varme nå, ikke sant!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails