torsdag 22. juli 2010

Bokkjøp på nett - Yoshiko Tsukori

Siden vi bor i et lite land med "magre" utgivelser av bøker, må en ty til andre metoder. Det er ikke akkurat eldorado med butikker i min nærhet heller, så da er webshop veldig kjekt. Det kan ta en stund før varene kommer, men, sånn er nå det.

Jeg har en tynn sommerbluse i et "lille martine"-stoff som jeg er veldig glad i og som jeg gjerne skulle hatt flere av. Det var ikke så lett å tegne mønster rett av fra dette plagget, så da jeg fant denne designeren, MÅTTE jeg bare kjøpe ...

Blusen er fra H&M og er to år gammel. Den ser slik ut:


Da jeg fant boka fra Yoshiko Tsukori - en japansk designer, bestilte jeg den fra yesasia.com. Som vanlig gjorde jeg litt feil, så det kom litt dobbelt... Jeg har et mønster av dette designet som jeg kan selge for samme pris ( ca 82 Nkr) om noen er intr.:

Men, i denne boka, som jeg viser til på bildet under her, var det samme mønsteret lagt inn sammen med mange andre fine plagg. Størrelsene er små, ja, men det er mange små damer ellers i verden også, så dette er en bok med mønstre beregnet på kroppshøgde 160 cm. Det er ca 25 ulike modeller i den - fra tunikaer til kjoler. Jeg har tatt sjansen og klippet en bluse i str. 13. Det skal bli spennende å se resultatet ferdig!


Boka heter "Adults' couture" eller "Stylish dress book". Skulle noen ha bruk for andre nyttige ting, fant jeg en blogg som forklarte mye om japansk - språk, tegn og andre ting. Denne linken er her.

Jeg skal sy så fort det lar seg gjøre, men jeg er litt opptatt med andre ting om dagen, så det kan ta litt tid...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails