tirsdag 4. mai 2010

Brrrrrrrrrr...

I dag var det kaldt, gitt! Vi fikk ikke snø her, men det var det mange andre som gjorde! Det blåser en kald vind hver eneste dag og det har det jammen gjort i flere uker. Når en stakkar tror at NÅ kan en ut for å slappe litt av ved solveggen, blir en jaga innendørs igjen.

Ellers - har Telen "klippekort"? (lokalavisa)? Nå er det 3. gangen på et halvt år at det kommer en liten notis i "For 20 år siden" om meg... Denne gangen var det om husflid som satsingsområde. Det blei ikke slik for meg - i allefall ikke heltidsjobb. Det er mange grunner til at det ikke skjedde, men det er nå så. Det var ikke liv laga å jobbe døgnet rundt på den tida der.

Ellers er det nok mange ting som jeg i ettertid har undret meg over og gjør den dag i dag. Jeg betaler det jeg skal i både moms og skatt, så jeg har alt som det skal være. Regnskapet rører jeg ikke. Det tar andre seg av. Etter en opplevelse som jeg nesten fikk magesår av for mange år siden, er det ikke aktuelt å drive med det.

Ellers prøver jeg å sy litt, men mangler både ditt og datt. Symaskina må til reparasjon, for den bare stoppa søndag kveld! Morsomt? Veldig... Jeg holder på med noen vesker og de blir da IKKE ferdige på en stund.

Stoffer som ble bestilt for 1 mnd siden er heller ikke kommet, så det ligger noe og venter...

Ellers er jeg ferdig med å rett en prøve, og det er bra!

Jeg skulle teste dette med å scanne designet som er til en stor veske, men ikke blei det noe fint heller. Blåfargen er jo nesten svart.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails