lørdag 26. mai 2012

"Denna dagen, et liv", sa farbror Melker... jeg sier...


DENNE UKA, altså, den var opp og ned, gitt!

Først så tømmer en eller annen kontoen min for ca 6000 - resten tok jo banken! Å sitte med ca 65 kr disponibelt var unektelig litt - ekkelt! Jeg hadde faktisk bare 20 kr i lommeboka! Nytt kort og kredittkort er bestilt. Dette orker ikke jeg å oppleve en gang til!

Da jeg skulle anmelde saken, var det ingen på lensmannskontoret... De har åpent mellom 8-15 tirsdag og fredag, men var dratt sin kos allerede 11.15...

Så var det eksamen for elevene, og det var jo greitt nok. Men, da ventet andre oppgaver som gav meg adskillig mer hodebry denne uka - ikke lett å skrive verken fagrapporter eller prøveoppgaver til muntlig eksamen når en ALDRI har gjort det før!

KNALLVARMEN kom som kasta på en! Godt at arbeidsrommet er som å sitte i en bil med aircondition! Det går sakte framover... Jeg klager IKKE! Veit jo at det ikke varer lenge...

SÅ - kom en mail - spesiell! Jeg hadde blitt valgt ut til å sende inn ting til finalen i en konkurranse og må sende diverse saker i løpet av uka - DET var jo ei lita fjær som jeg ikke har fått tid til å tenke over pga alt det andre! HIMMEL!

I morra er det bursdagsfeiring for to jenter - den ene blei 8 og den andre blir 5. DET gleder jeg meg til!

God pinse!
Synnøve




4 kommentarer:

Liv Tone sa...

Det er slike uker en ikke vil ha mange av. I tilegg fikk du 2 poser med arbeid fra meg også. Ha en forsatt god pinseferie.

Ann Britt sa...

Litt av en uke. Skal si lensmannsetaten er effektiv når man trenger dem. Verden er blitt et komplisert sted etter at all teknologien dukka opp. Før i tiden sto pengene på bok og da måtte vi inn i banken for å hente ut pengene. Ikke like enkelt for folk å tømme en annens konto da. Håper alt ordner seg og at konkuransen går din vei. Ha ei fortsatt fin Pinse og lykke til :-)

Helle sa...

Skal si at du har hatt litt av en uke. Håper at det kun har vært et tilfelle av skimming av kortet ditt i en terminal? Jeg ville ha passet på at det ikke bestilles andre ting i ditt navn en stund fremover, så det KUN var tapping av konto som du ble utsatt for. Utrolig kjipt likevel.

Får håpe at du likevel har klart å nye litt av Pinsen uten flere uønskede "utfordringer".

hanne sa...

Lykke til! Nå kan visst alt bare bli bedre!
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails