søndag 30. januar 2011

Produksjon av vanter og skjerf i mange farger

Siden jeg fikk invitasjon til å delta på en utstilling på Hadeland Glassverk nå i februar, fikk jeg litt panikk da jeg begynte å pakke ned i uka som gikk. Det mangla en del for å få dette riktig med farger og slikt, så de siste dagene har jeg strikka en god del, gitt! Tror jeg nesten kom i mål, men selvfølgelig gikk jeg jo tom for garn... Her er et lite utvalg av spolene mine:


Jeg tør ikke røpe hvor mange skjerf det blei, men her er et av dem:


Pulsvanter blei det også, men trekantskjerfene måtte jeg la være. Det er liksom grenser for hva en rekker på en helg og når alt skal vaskes, tørkes og merkes med etikett og pris, sier det seg selv at jeg IKKE blei ferdig i kveld. Noen farger fra pulsvantelageret er her:


I neste uke skal jeg bare strikke med pinner og forske på et par grytekluter jeg hekla for mange år siden. Det kan jo bli litt av en utfordring! Jeg har jo ikke notert ned NOE som helst, så jeg klør meg litt i hodet over HVORDAN jeg laga dem!

Ha en flott uke! Hilsen fra2 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med mine skjerf og pulser jeg har kjøpt fra deg!!...så jeg regner med utstillinga går kjempefint!
Jeg har jo tøfler til salgs på min egen salgsblogg, du finner den øverst til høyre på bloggen min;)
Lykke til med utstilling, høres virkelig spennende ut.
Klem fra meg;)

Anonym sa...

I am not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

my web blog ... iphone 5 design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails