mandag 22. november 2010
Sarah Bernard - oppskrift til langpanne kommer her...
Mandelbunn
400 gr mandler males
400 gr sukker
6 eggehviter
4 ts bakepulver.
Helles i langpannen og smøres utover til et jevnt lag.
Legg bakepapir i pannen og stek den på 175 grader i 20 min midt i ovnen.
Smørkrem.
250 gr meierismør.
200 gr melis
6 eggeplommer
2 barneskjeer kakao
2 ts vaniljesukker.
Piskes godt.
Etter at kaken er avkjølt, smøres smørkremen over kaken og hele formen settes i fryseren i ca. en time.
Sjokoladetrekk.
2 plater kokesjokolade.
1/2 plate delfiafett.
Smeltes i vannbad eller i microbølgeovnen.
Smør sjokoladetrekket over den frosne kaken, slik at trekket stivner raskt.
Da er det bare å dele den opp i biter og kose seg!
Etiketter:
Baking
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
5 kommentarer:
må være den beste kaka... lager alltid små av denne og putter i frysa... men dette var nok enklere og mindre søl ja =)
Du er jo rene bakeren!..og dette er en nydelig kake! Stjeler oppskrifta:D
ha en god morgendag og klem fra meg;)
Denne skal jeg garantert prøve! Takk for oppskrift :))
Den så kjempegod ut :-)
tror jeg må prøve den :-)
Denne varianten av Sarah Bernard har jeg også lyst til å teste!!! Tusen takk for at du deler oppskriften!!!
God tirsdag til deg:-) Klem Ruth
Legg inn en kommentar