Jeg fikk denne kaka servert i vinter en gang, og med oppskrift. Den har forsvunnet i mengden av papirer, men her er den jeg brukte denne uka:
OREOKAKE
3 pk. Oreokjeks
100 g smeltet smør
1 pk. Phildelphia naturell smøreost
2,5 dl melis
3,5 dl fløte
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk
Kjeksen knuses og has i en rund form sammen med smeltet smør. Hold av 10 kjeks til senere bruk. Osten og melisen vispes godt sammen. Bland inn halvparten av den stivpiskede kremen. La dette stå og stivne i kjøleskapet. Visp sammen moussen og hell denne over kaka. Legg i noe biter av kjeksen som er "til overs". Når dette har stått et par timer, kan kaka pyntes med resten av kremen og kjeksen. En kan også bruke annen pynt...
Kaka blir absolutt best dagen etter! Skikkelig kaloribombe, men nam, nam! GOD HELG!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar