torsdag 8. november 2012

Regnestykket som ikke stemmer... helt...


Noen ganger blir det et overskudd på lageret. Det er bare slik. En sitter igjen med noen få produkter fra en serie som en ikke vil produsere. Sånn er det bare.

Et lite regnestykke...
En vare koster 250. Butikken skal ha 30 % i fortjeneste, minst! Da blir det 175 igjen. Så skal staten ha sitt som er 25 % av det igjen. Summen til produsent krymper ned til 140. Materialet koster også noe og så er det kanskje timepris som må beregnes. I tillegg kommer regnskapskontoret som skal ha 600 pr time. Det er da en må lure...


Kommentar fra en annen:
Når du leverer varer til en butikk vil de gjerne gange prisen din med 2,7. 
Av det lille beløpet du da har skal du betale tida di, råvarer, pakking, produktutvikling, samt byråkrati og data, kamera, og alt du trenger for å drive... det er merkelig at man ikke veier 42 kilo og
ser utstulta ut...


Trekantkjerfet er i samme farge som vantene. Kun et igjen! Jeg har solgt mange vanter og skjerf med dette mønsteret, men nå er det stopp! Sånn blir det bare. Pris på skjerf er 250,-. Det har et mål på ca 120 cm fra spiss til spiss, og ca 38 cm til dusk.


Synnøvehilsen en torsdag i november

4 kommentarer:

Veronika Mikkelborg sa...

Tusen takk for fin komentar fra deg :) Hyggelig at du tittet innom meg :) Ja det er jo mest sying på meg, men du verden så masse fine saker du lager og ja, det er ikke bare, bare å drive med håndarbeidet. prising og salg er vanskelig, men så er det jo så gøy også da :)

Du hadde masse fine saker her inne :)

Veronika

Stubbetufsa sa...

Nydelig sett!
Virkelig tøft!

Flowermouse Design sa...

Så fine ting. Og så informativt - håndarbeid blir ikke verdsatt skikkelig. Det skjerfet er ALT for billig!!!!! Kan jo knapt dekke garnet!!!!

Siddis back home sa...

Ja, slik er det, håndarbeid blir aldri verdsatt for alt arbeidet, flott sjal og som nevnt her, altfor billig! Ha en flott uke hos deg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails