søndag 10. april 2011

"Ville" dyr er ikke å spøke med!

Årets første blåveis! Det har vært et utrolig vær de siste dagene - fra sterk vind til nydelig utevær og snøsmelting... Det er herlig! Men - så til historien:

Da jeg skulle ta vårbilder i dag, fikk jeg mildest talt HAKESLIPP! Mens jeg rusla rundt for å se meg litt rundt, hørte jeg plutselig det rasla i gammalt løv. Jeg stod der med kaffikoppen i handa og ante jo fred og ingen fare. DER kom det en DIGER grevling brasende rett mot meg. Jeg HYLTE! Grevlingen snudde seg tvert og løp under uthuset og der ble den værende...

Jeg skvatt skikkelig, så jeg brukte IKKE lang tid på å komme meg inn i bilen igjen. Resten av kaffien tok jeg der... Det blei med noen få bilder denne gangen. Neste gang skal jeg BRÅKE skikkelig!


Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Synnøve

4 kommentarer:

Marit -Tusenfryd sa...

Det var en skummel opplevelse du hadde der. Jeg skjønner godt du hylte, grevlinger er nok ikke de mest trivelige å ha på nært hold antar jeg.
Blåveisene er jo litt mer frdelige og et skikkelig vårtegn:)

Tovepia sa...

:O))...men grevlinger er ikke til å spøke med, så godt han ble skremt også;)
Mer vår hos deg enn hos meg, er jeg redd;)

Stubbetufsa sa...

Artig! Jeg har aldri sett en grevling, jeg...

Innestemmen sa...

Ha ha, nå fikk jeg plutselig flash-back og kjente blodsmaken i munnen fra den gangen jeg løp fra grevlingen, hørte den peste bak meg, vish-vish-vish - og så oppdagelsen og lettelsen da jeg forsto at det bare var lyden av mine egne armer som vish-vishet mot jakka mi mens jeg løp! Huff, skumle dyr =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails