mandag 4. oktober 2010

Strikke genser, strikke bukse...

Åjada - dette har jeg gjort siden mine barn var små og siden til andre barn og senere til barnebarna... I ettermiddag kom det et ønske om strikkebukse til eldste barnebarn på 6. Jeg tror faktisk jeg glømte å strikke noe til henne i fjor høst! Du verden! Men, nå skal hun få noe, men hva det blir i farger/mønster, får jeg ta en prat med henne om. Hun har fortalt meg at hun liker lilla nå, men det får vi snakke mer om i min høstferie. Hun er tydelig på det hun vil ha, så det er helt ok.
Yngste jentebarnebarn fikk denne dressen sist jul. Dette er et eksempel i en av fargene jeg har strikka. Jeg har ikke bilder av disse strikkesettene da de stort sett er solgt ut før jeg har fått tatt bilder av dem. Tidligere blei disse også solgt via butikker, men pga garnpris og slike ting, er det ikke mulig nå. Prisen blir for høg, så slik er det...

6 kommentarer:

Gro Foss-Haneborg sa...

Hva ville denne koste i xxl ????

Tror jeg hadde kledd den i rosa :)))

Tovepia sa...

Godt de unge vet hva de skal ha, enklere da:)
Men dette settet i rosa var kjempesøtt og lekkert; synd at slike flotte håndarbeider faller ut av butikkene, men slik er det bare..
Nyt uka og nattaklem fra meg;)

Liv Tone sa...

Garnet dressene er laget i er helt unikt. Det tåler vask etter vask og er like fine. Vet noen som har kjøpt får flere år siden og de har gått i arv.
Veldig synn at garnet har blitt så dyrt.

liv bente sa...

Nydelig strikka sett. Ja det har blitt slik at det ikkje løner seg altid å produsere sjølv.

Miiaoo sa...

Å så fint!! Det ser superproffsigt ut!

randi K design sa...

Fin blogg! Dette settet var bare nydelig! Ha en fin dag til deg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails