mandag 21. februar 2022

I have a dream...

 Når en ikke kan gjøre så mye med begge hender pga komplikasjoner etter bruddet i handa, blir det mye lesing! Nå er jo ikke det et problem siden jeg i alle år har vært en "lesehest"!

Boka her er ikke bare rosenrød - den beskrives slik: 

"Lorna kommer tilbake til Longhampton for å oppfylle en drøm hun har hatt lenge, men hun vet at det er noen spøkelser hun må begrave. Det var i Longhampton at familien hennes gikk i oppløsning, det var her frykten hennes slo rot og hvor hennes hemmelige, kompliserte kjærlighetsforhold startet. Det er ikke akkurat noen ny start." 

Anbefales!


Denne boka er inspirert fra en faktisk hendelse - en leilighet i Paris hadde stått låst av i 70 år...

Kepler sine bøker har jeg lest fra første bok! Nå står denne for tur! Blir sikkert like "spennende" som de fleste andre :-)


Jeg krysser fingrene for at jeg - om noen uker - kanskje kan strikke litt igjen... "I have a dream"...

Februarhilsen,
Synnøve


2 kommentarer:

Bundingen sa...

Kos deg med bøkene! Jeg leser altfor lite nå, men hører av og til på lydbok. Det blir mest strikking her. Gleder meg til jeg føler for å reise til Syden igjen. Å ligge på solsenga med ei spennende bok er utrolig bra.

God bedring! Det hender det blir komplikasjoner. Kjedelig, men vi får lære oss å være tålmodige. Lykke til!

Klem Ingunn

Flowermouse Design ❀ Lone sa...

Huff altså så leit at du har fått komplikasjoner. Alltid trist å ikke kunne strikke😢 Ønsker deg god bedring. Ta en dag om gangen❣️
Gjør også som deg: Leserinnlegg mellomtiden. Det er så bra med gode bøker. Om du ikke har lest En gentleman i Moskva kan jeg virkelig anbefale den. Har lest den to ganger. Ønsker deg gode dager kjære Synnøve med klem fra meg❣️

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails