søndag 28. november 2021

Sjal/ Shawl

 

Det er så godt når en kunde spør om jeg kan strikke et sjal og blir fornøgd! Dette er strikket i 100 % merinoull og så vasket med litt vaskepulver for å få ut både voks og andre ting som befinner seg i garn som kommer på spoler. Etterpå blir det så mykt og fint :-)

Dette er nok en modell jeg skal strikke flere av - i uante varianter! Det er jo bare fantasien som begrenser - og - tid...


Slik ser det ut sett fra ryggen. Dette "faller" fint over skuldrene og ligger fint rundt halsen også.

Lillafargen stemmer ikke med virkeligheten, men fasongen er den samme som det svarte/ grå.Sjalet - forfra - med lett knytting. Det beste hadde jo vært å tatt et bilde på en kropp, men det er ikke bestandig slike er "tilgjengelige"...

Ha en fin advent!
Synnøve

2 kommentarer:

Bundingen sa...

Lekkert sjal i "riktig" størrelse synes jeg. Tror nok du har en fin julegave der! Så er det bare hva vi rekker til jul? Jeg strikker for å bli ferdig med et par sokker før julemarked på lørdag. Solgte mye forrige lørdag, så litt påfyll gjør seg.

God førjulstid!

rett og vrang sa...

Tusen takk, Ingunn! Godt at du er enig med meg i det at størrelsen ser rimelig grei ut. Men, det ligger mange ulike varianter på lager som ikke er like vellykka. Kan ikke rekkes opp, så her må jeg tenke nytt! Lykke til på julemesse!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails