Marmorerte
brownies
Mørk deig:
200 g mørk sjokolade
125 g mykt smør
300 g sukker
3 egg
4 ss kakao
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Lys deig:
200 g hvit sjokolade
125 g mykt smør
200 g sukker
3 egg
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Steiketemp.: 160-170°
Steiketid: 45-60 min.
Kle en liten langpanne som rommer ca 1½ l. Smelt sjokoladen og tilsett smøret. La det smelte sammen i sjokoladen. Rør i sukker, sammenpiska egg, kakao, mel og bakepulver. Hell den mørke røra i formen.
Den lyse deigen tilberedes på same måte og helle over den mørke deigen. Trekk en gaffel gjennom de to deiglagene før den stekes.
Kaken skal være litt ”svampaktig” inni.
200 g mørk sjokolade
125 g mykt smør
300 g sukker
3 egg
4 ss kakao
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Lys deig:
200 g hvit sjokolade
125 g mykt smør
200 g sukker
3 egg
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Steiketemp.: 160-170°
Steiketid: 45-60 min.
Kle en liten langpanne som rommer ca 1½ l. Smelt sjokoladen og tilsett smøret. La det smelte sammen i sjokoladen. Rør i sukker, sammenpiska egg, kakao, mel og bakepulver. Hell den mørke røra i formen.
Den lyse deigen tilberedes på same måte og helle over den mørke deigen. Trekk en gaffel gjennom de to deiglagene før den stekes.
Kaken skal være litt ”svampaktig” inni.
Gled deg!
Synnøve
Synnøve
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar