fredag 30. mars 2012

Fyttikatta og...


hvorfor skriver jeg det?

Sommeren 2001 dro vi, 3 lærere, på tur til Stord - ei hel uke! Der gikk vi på sommerkurs - "Write an opera" - het det. Resultatet våren etter blei en musikal som fikk navnet "Fyttikatta". (Jeg kan jo "tilstå" at noe var VELDIG inspirert av musicalen "Cats", som jeg fikk oppleve høsten 2001 i London. Den blei tatt av "plakaten" våren 2002...)

I årene etterpå har det blitt laget musikaler på skolen vår hvert år, men ikke etter samme "oppskrift". Tradisjonen tro - også i år!

Elevene velger seg grupper, og så deler vi voksne på å ha lederjobbene. Jeg for min del har vært en del på kostyme/ kulisser, men har hatt ansvar for PR-gruppa i noen år sammen med en annen kollega.
Dette året het musikalen "Skal, skal ikkje" - volum 2. Det var fordi vi brukte en ide fra 2008. Den handler rett og slett om valg - eller - gå over en bru. Det er vel noe vi alle gjør - hver eneste dag.

I PR - gruppa lager vi program, billetter og tar bilder. Jeg har flere ganger bearbeida logo til musikalen - så også i år. Utgangspunktet var en blomst som en kollega laget i 2008. Den fikk litt endringer ved hjelp av PaintShopPro, og så overtok trykkeriet resten av jobben på t-skjortene.

NÅ skal det bli herlig med noen feriedager, for det har vært en temmelig travel uke! Vi hadde 2 forestillinger i går kveld og 2 i dag.
Ha en fin helg!
Synnøve

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette hørtes ut som et veldig spennende prosjekt.
Tenker at det er en utrolig inspirenede gjeng å jobbe med / for.
Selv om det er krevende , gir det nok mye latter og glede.

God påske .
Hilsen Wenche

rett og vrang sa...

Det er masse jobb-bare stå på!Men,noen blomstrer virkelig på dette.I går blei jeg rørt av et par av jentene "mine"...Det er ikke ofte det skjer,så dette blei lirtt spesielt.God påske!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails