lørdag 13. august 2011

Surprise!


I sommer fikk jeg et fint besøk. Det var min kjære medhjelper som kom - eller kanskje jeg må heller skrive -  høgre hånd! Hun trår til og strikker når det er behov for ekstra hjelp og jeg er uhyre takknemlig for det. Hun kom med flere avleggere av denne blomsten, og nå, etter noen uker har de skutt i været! Jeg husker ikke helt navnet, men mamma hadde slike og det er lenge siden! De trenger i allefall mye vann! 


Og - ikke nok med det! Hun hadde også lest på bloggen at jeg holdt på med dukketøy, og jammen fikk jeg ikke denne mønsterpakka også. Jeg må tilstå at jeg ikke har hatt tid til å teste noen av dem ennå. Tror faktisk at jeg må ønske meg en ny dukke her... De jeg har er liksom litt... hm... av den eldre garde!


Ikke nok med det, men jammen kom hun med flere hefter som disse 3 her også! 
TUSEN TAKK, LT! ♥ ♥ ♥

Ha en fortsatt fin kveld!
Synnøve ☺

ps.lærte noe nytt i kveld  med tastaturet. Prøv å hold inne Alt og trykk 1 på numerisk tastatur etc., hvis du har vanlig stasjonær pc, vel og merke! Fikk det IKKE til på bærbar ennå! Da får du smilefjes! 3 gir hjerte!


6 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg prøvde meg med alt+, men har ikke disse tallene...
Så heldig du har vært! Godt med slike hjelpere;)
Nattaklem fra meg;)

LT sa...

Blomsten kaller jeg "Telemarksjente". Mulig den har andre navn også. Veldig dekorativ og villig når den får nok vann. Knip av blomstene som kommer i toppen så blir den kraftigere.

Flott å kunne gi deg noe tilbake for alt du gir meg. Du er jo min "læremester" og kjempe god venninne. :) :)

Misemor sa...

Så flotte gaver du har fått! =)
Hvis står tall på bokstavene på den bærbare (kanskje i en annen farge) kan du holde ned alt + knappen som heter fn samtidig og tallet, så får du opp både smilefjes og hjerte m.m. også på bærbarPCn. =)

Anonym sa...

Den blomsten var vanlig i min barndom og ble kalt " praktspragle".Fantes i de fleste hjem. Artig å se den igjen.

Helle sa...

Gode venner og hjelpere får man aldri for mange av. :)

Skolelyst sa...

Hei. Så flott blogg du har. Gøy med kreative mennesker. Jeg elsker også ulike håndarbeid, men med tre gutter blir det lite med egentid. Ønsker deg en god oppstart på jobb:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails