mandag 11. juli 2011

New knitted Bonnet!

Etter å ha grubla litt, og - testet noen få, kom jeg fram til denne her:


På denne kan jeg lage en større brem som da blir mer "gutteaktig" - på bildet over her er den bare dratt litt fram i ansiktet for å "illustrere" dette.


Litt mer "jentete", eller?Den sitter som et skudd på dukkehodet som måler 48 cm i omkrets! JIPPI!


I bakhodet har jeg bare laget en "krøll" - hva jeg kommer fram til senere, aner jeg ikke. Men, noe må gjøres med det hullet som blir der, så inntil videre er testkysa slik... Så da er det bare å strikke litt flere  - med og uten mønster, andre materialer og - ikke minst størrelsesmodellering... Den som lever, får se... Kan godt hende jeg stopper med dette også - målet er jo nådd, på en måte! Jeg greidde det!

Ha en fin kveld!
Synnøve

7 kommentarer:

Bundingen sa...

Disse små plaggene er nusselige. Liker både lua og sokkene. Fortsatt god sommer!

lirosa sa...

Kult! Og god sommer:-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Kjempefin lue med god passform. det er ikke lett.

Takk for gode råd mhp kommentering. Blogger er ganske humørsyk for tida. Omtrent som været;)

A Foreigner in Italy sa...

Hei og takk for kommentar. Alltid kjekt å høre fra dem som leser mine skriblerier... Så da måtte jeg jo ta en titt på bloggen din, selvsagt. Utrolig flotte ting du har her. Kunne vært kjekt å strikket eller heklet noe, men i den varmen vi har nå her i Italia er det bare ikke mulig.... Får nok vente til vinteren....

erleichda sa...

takk for at du ble med på giveawayen og at du liker paraphernalia : ) her lager du mye fint! skal besøke ofte ; )

Liv Tone sa...

Knall fin lue. Likte den veldig godt. Blir gøy å se den i flere farger.

Jordmor-Hanne sa...

Hei! Takk for hilsen i bloggen. Så mye fint du lager! Je tar desverre itte i mot neonatal-klær, det er en annen dame som samler inn. Hvis du er på Facebook, så gå inn på gruppa "Strikk og annet håndarbeid, Hedmark". Der er det ei som har lagt ut info om det og som du kan kontakte. Ellers trur je det finnes innsamlinger på ganske mange sjukehus, mulig du finner det ved å google. Min erfaring fra jordmor-yrket er at til og med de som er født to mnd for tidlig kan ha hodeomkrets på 34 cm. Ofte er det kroppen som er liten. Men det er jo de som er født enda tidligere enn det som har mindre omkrets. Det går evnt an å ringe neonatal avd ved ditt nærmeste sjukehus og høre ca hvor stor omkrets de fleste har og om de evnt vil ha luer og annet til de små der :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails