søndag 5. desember 2010

Punsjeboller til jul?


Disse har jeg laget mange ganger til jul, og da med egen oppskrift... Bollene bør ikke være så store, for de er ganske mektige. Her kommer min oppskrift:

FESTPUNSJEBOLLER
1½ l sukkerbrød (du må smuldre opp et sukkerbrød for å få dette, dvs. et stort sukkerbrød fra butikken)
250g sukker og 250 g margarin røres hvitt
1 plate mørk kokesjokolade smeltes over vannbad
1 ts vaniljesukker
3-4 ss kakao
1 liten flaske romessens

Bland i alt sammen og form bollene som rulles i sjokoladestrøssel. Sett dem i små former (behøves ikke...) i en egnet boks. Punsjebollene må lagres kaldt eller i kjøleskap. Ta dem frem 5-10 min. før de skal spises. Da er konsistensen best! Mmmmmmmm...

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Hørtes herlig godt ut! Erdet noe som heter sukkerbrød? I poseform??
Så nesten så enkelt ut at selv tovepia kan lage det:)
Fin kveld ønskes deg, klem fra meg;)

Min stil sa...

Mmmm, de så jo helt utrolig gode ut. Kanskje jeg må forsøke meg på noen slike.
Ha en flott søndag.
:) Susanne

hanne sa...

Disse så farlig gode ut! Tror bestemt at oppskriften må testes ut! Takk!

Tovepia sa...

Herlig! jeg må ha alt inn med teskje:O)

Viola sa...

Så fin blogg du har med masse herligheter! Takk for denne oppskrifta, den noterer jeg meg.. synes slike konfektkuler er så gode, så dee må jeg lage.. :)

Mye fint du har her på bloggen som tiltaler meg.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails