søndag 20. februar 2011

Møllen liker ulla mi...

Grrrrrrrr, nå har den vært her igjen! For noen uker siden svevde det en på kjøkkenet som jeg fikk tatt, men da hadde den nok gjort sitt...

I dag, da jeg skulle montere et lite ullteppe, fant jeg et lite hull, selvfølgelig over to rekker! Det er jo så og si umulig å reparere! Møllen går til "angrep" på garnspolene mine også, så der må jeg stadig sjekke. Det er fryktelig irriterende når en strikker og så plutselig ryker tråden midt i arbeidet! Men, enda verre på ferdige plagg... Dette teppet hadde ligget umontert i stua en stund... Gjett hvorfor jeg er så glad i disse kassene??? Spesielt de som er gjennomsiktige og har LOKK!


Jeg har en flaske med Trinol stående - den er effektiv og setter ikke merker eller lukt. Trinol 810 insektmiddel er et miljøvennlig middel som dreper alle typer insekter. Stoffet er øyeblikkeligdrepende middel, samt at det har en virketid på opptil 7 uker. Det er uten drivgasser og er biologisk nedbrytbart. Produktet er ikke allergifremkallende, sier reklamen.


Hilsen Synnøve
 som nå må til å spraye her...

4 kommentarer:

Lise sa...

Å fyyy så irriterende! Møll er lissom noe man tenker på fra dengang man var unge og møllkulene stinka...

Jeg husker i hine harde dager da jeg drev med T-skjorter.. da elska MUS å smake en bit av hver. Forever gone!!! Og musefeller var eneste løsninga.

Tovepia sa...

Huffamegda! jeg har selv slike bokser, men har aldri så langt opplevd møll. Sannelig godt det finnes et slikt middel...kanskje godt for plantefluer som kommer inn med jorda også??
Tipset ditt under her bruker jeg selv når garnet og pinnene tilsier det;)
Ha en flotters kveld, klemmings;)

Lindas hobbyhjørne sa...

Uff... ikke morro !
Husker jeg fikk det engang i barneklærne fra ungene var babyer og det var noen plagg som jeg måtte kaste. Hadde pakket de inn i plastikk og eske som lå på loftet.
Ha en fin kveld, klem.

Lijesto sa...

hei, ville bare si at jeg har hørt at poser med lavendel får møllen til å holde seg unna klær/ull etc :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails