mandag 11. oktober 2010

Sewing Clothes Kids Love

Jippi! Nå er to skjørt klare for overlevering - i modellen som kalles "Insa" fra boka "Sewing Clothes Kids Love". De er sydd i størrelsene 3/4 år og 7/8 år. Jeg har ikke sydd linning på dem, for det kan jeg heller ta å gjøre når eller om de skal forlenges. Det første skjørtet ble ikke helt som det skulle, men jeg fikk det til så noenlunde på det andre. Det henger også et bittelite hjerte på begge to med påskriftem "Made by love".
Til det største skjørtet brukte jeg faldefot og rynkefot til rynkekappa. Sistnevnte var ikke helt lett å få til fint, så jeg kommer nok til å velge en annen metode neste gang. Jeg savner virkelig å kunne bruke det skikkelige rynkeapparatet mitt! Det passer ikke til Pfaff maskina som jeg har nå, for det blei kjøpt til en Bernina som jeg hadde for snart 20 år siden...

Hvis småjentene liker disse, blir det nok flere skjørt, men, med noen forandringer som jeg har tenkt på undervegs. Dessuten, det er flere fine modeller i den samme boka... noe har allerede blitt tegna av og klippet ut i papir...

Stoffet på overskjørtet er fra  Contemporary Cloth  og det prikkete ble kjøpt i Paris. Det er ennå litt igjen, så det kan bli mer... Har klippet klart det tredje, så det er bare å fortsette.7 kommentarer:

karistrikk sa...

Lekre Skjørt!

Tovepia sa...

Dette må jentene elske, herlig "danseskjørt" og direkte finantrekk!

Har lest etter litt, og det Anton Berg- prosjektet hørtes farlig godt ut:D
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

fabelblå sa...

Flotte skjørt, herlig skjørtemodell. Dei vert så utruleg ulike etter kva stoff og pynt ein vel!
Eg har også prøvd meg på denne modellen, det gav meirsmak :-)

Stubbetufsa sa...

Så fine skjørt, de så nesten spanske ut!

Inger A sa...

Du er flink- flott fasong på skjørtet og så spennende når noe er fra Paris :)
Ha en fin dag!

Contemporary Cloth Inc. sa...

I love what you made with our fabric!!!! Thank you so much Synnøve! I will add you to my blog...the skirts are wonderful.
Great blog.
Best wishes to you,
Sondra

Singh sa...

Urläcker! Fin mix av tyg och modell!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails