tirsdag 12. september 2017

Blogg eller instagram? Jatakk, begge deler :-)

I sommer gikk jeg på et helgekurs i silketrykk hos Unni Strand. Det var skikkelig moro! Planen var egentlig å bruke denne teknikken i jobb sammenheng, men foreløbig ligger det på "is"...

På bildet er det sydd et putetrekk med et av motivene. Det fungerte virkelig bra som trykk, men, det var jo litt puslearbeid i PhotoShop før det blei brukbart nok til å overføres. Jeg skal IKKE skrive om den prosessen her :-)

Strikkepinnene HAR heller ikke ligget i ro i høst, men strikkemaskina har vært mest i drift. Der er det en del ting som er på gang som jeg ikke kan røpe ennå.

I løpet av september blei disse buntene ferdige også. Det er rett og slett håndfarga garn der det er brukt Hjertegarn fra Hillesvåg og syrefarger. Nye fargeblandinger er på lager, men det må vente litt til.

På bildet er lua ikke helt ferdig, men den er det nå :-) Her er det brukt et håndfarga garn i mønsteret og ensfarga svart som bunnfarge. 

Det er så kjapt og lett å legge ut bilder på Instagram, men, jeg må jo innom bloggen også. Det vil sikkert komme litt mer utover høsten når det ikke er så hektisk. Ha en flott september!

Synnøve

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails