tirsdag 13. september 2011

Made by Me


Made by Me er i handelen nå med fokus på STRIKK!
Jeg måtte bare kjøpe dette bladet i går, og da jeg bladde kjapt gjennom det, fant jeg noe pussig...Dette er en detalj av mønsteret som er brukt i denne "folklorevesten" som det er oppskrift på i bladet. Det er mange tips og flotte bilder til inspirasjon!


Nå skal ikke jeg komme her og komme der, men dette mønsteret som er brukt på lua, laga jeg for mange år siden og ga det navnet "Sølje". Det blei da strikka en drøss med slike luer i diverse farger og størrelser - luer med oppbrett beregnet på voksne hoder. Ikke sant at strikkemønsteret ligner litt??? Et av formelementene som er brukt på mønsteret i bladet har mye felles med mitt motiv - morsomt! Jeg kan jo også fortelle at jeg hadde DILLA på å lage diverse motiver i mange år - bare til bruk på en strikkemaskin. Mange har aldri blitt brukt og har vel havna i den berømte "glømmeboka"... Da jeg så denne vesten og strikkemønsteret, MÅTTE jeg bare sjekke noe på de få luene som er igjen. Og, jada - likhetene var der...

Ha en super kveld!
Hilsen Synnøve


5 kommentarer:

demie sa...

vet du hva? jeg kan faktisk ikke strikke. men alt dette fascinerer meg så mye... det er jo aldri for sent. kanskje jeg klarer det en dag. takk for inspirasjon så lenge : )

Tussi sa...

Etter mine fattig begreper ser det heeelt likt ut - eller?
Nå er det jo forholdsvis enkelt å kopiere mønster på produkter som ligger på nett, og dette har jeg fundert endel på: hvor går egentlig grensen?
Det ligger jo masse arbeid bak et mønster man har laget sjøl..
Ha en fin dag :)

Lene - The knitting needle sa...

Så ut som et spennende blad :)

Ser likhet i det midterste delen av mønsterert ja:)

Jordmor-Hanne sa...

Det var jo snedig! Je har lagt merke til det bladet je og, det skal være på vei i postkassa :)

Ulla-Bella sa...

Det bladet må jeg ha tror jeg. Sikkert mye fint der. Kjempefin lue du hadde strikket, og ser jo at mønsteret likner litt:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails