onsdag 4. august 2010

Jakke og toving er ferdig...

Disse lå litt lenge i hylla, men nå er alle 3 ferdig monterte og tova. Jeg er så heldig at jeg har en medstrikker til dette. Hun strikker alle deler sammen og så monterer jeg dem. Det er et salig virvar av remser og tråder, men, det går. Jeg er henne evig takknemlig! Det er godt å ha en god medarbeider når det topper seg!

Disse jakkene her har jeg strikka fra a til å, og da er metoden litt annerledes, så klart. Jeg har str. S, M og L liggende i svart/grått med burgunder striper her og der. Ingen er like.

Snart må jeg finne på noe nytt, men ... den grubleboksen må jeg nok i etter et forferdelig mislykka jakkeprosjekt i dag. Testet et garn fra J.C.Rennie&CO og det resultatet ble ikke bra. Tovinga gikk ok, men, jeg tror at maskespenninga på prosjektet var feil. Knappestolpene ble altfor løse, så den havner nok et visst sted.

Nå har jeg strikket gjennom et nytt, lite arbeid, men det henger i maskina, så da får jeg se på det i morra. Det skal bli et sitteunderlag.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Så flott den var!! Stilig med den ruta med rødt!
Dette er spennende arbeid når også toving inngår i prosessen.
Her har vi hatt sol idag, men morgendagen blir nok annerledes..tror jeg;)
Nattaklem herfra;)

Timotei sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Så mye fint du strikker! Ja, en må prøve og feile litt. Når jeg skal sy en ny modell, blir det gjerne minst to utkast før jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre det.

Märta sa...

Oj så fin blogg du har,mycket att se på!
Ha en skön kväll!
Kram!
Märta

Anonym sa...

Tusen takk for koselig omtale. Jeg har mer garn her....
Gratulerer med barnebarnet. Blir spennende å se hva du vil lage til gutter etterhvert.
God Helg!

LT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails