onsdag 11. august 2010

Etiketter, DesignPro 5 og ferdige sitteunderlag

Da er 4 sitteunderlag helt ferdige. Noen ligger til tørk og atter andre skal etterbehandles og dampes. Jeg laget også en etikett, eller "magebelte", med litt informasjon om produktet. Jeg klipser jo etiketter på alt jeg strikker, og på noen av plaggene kan jeg også sy merkelapper/ str. inni. Det går ikke så bra med vanter og skjerf, så da er det papir som gjelder.

Til å lage de forskjellige etikettene, bruker jeg et program som heter DesignPro 5. Det er gratis og kan hentes på nettet. Jeg bruker det også når jeg trenger visittkort. Veldig kjekt! Om det er nyere utgaver enn den verjonen jeg har, er sikkert mulig å få tak i, men det kan du som leser dette finne selv, ikke sant?

Ellers har dagen gått med til å strikke rosa vanter og skjerf i lys og mørk farge variant. Det viste seg at disse produktene forsvant i sommer, så da må det lagres nytt.

Her er et bilde av helt ferdige sitteunderlag, med magebelte! Ser de ok ut? Tar gjerne i mot en kommentar på dette! :-)))

4 kommentarer:

Babben sa...

Utrolig fine underlag du har strikket. Og med etikketen ser de jo skikkelige "proffe" ut samtidig som det er greit å fortelle hvem som har strikket de og kanskje litt om vasking etc. Skikkelig fine ble de :-)

Unni Strand sa...

Sitteunderlagene ser rålekre ut! Og det ble veldig flott med magebånd. Jeg lurer på om jeg også burde jobbet litt mer med "innpakningen" av produktene mine...

cille sa...

Lekkre sitteunderlag du har gjort her! Disse får nok bein å gå på ja!

Liv Tone sa...

Det ble veldig bra med de magebeltene. Likte veldig godt mønstret du har brukt på sitte underlagene.
Håper mange vil ha de.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails