torsdag 29. juli 2010

Nye hodeplagg!

Den korte sommeren vi har er snart over. Om noen få dager er det allerede august. Da jeg skulle lete etter capsemønster til barn i vår, fant jeg det ikke noe sted - i allefall ikke noe som jeg ville ha! I sybutikken hadde de heller ikke mønstre i den sjangeren.

Sist uke kom jeg over et mønster med 12 forskjellige luer og hatter. Der var det i allefall mye spennende, og mange andre fine mønstre også. Dette kan sees hos SewBaby. Jeg skal i allefall prøve med fleece senere i høst!

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Gleder meg til å se dine kreasjoner. Så ut som det var flere gode modeller her;)
Nyt kvelden og klem fra meg;)

HBJ sa...

Takk for hyggjeleg helsing på bloggen min. Ja, eg lagar alt sjølv.Så kikka eg i din og fann spanande saker.Ser du har utstilling på Raulandsakademiet. Den skal eg merke meg når me dreg på sommarens "Utstillingsrunde", Vinje rundt.Har gått to år på folkekunst i Rauland.Har saker på Vinjeutstillinga. Legg meg som fylgjar. Lykke til med arbeidet!

Torill sa...

Her var det mye fint! Elsker hatter på fine frøkner. Har kjøpt mønster til en A-kjole og babycord i pudderrosa. Svake farger er visst for høsten-gruer meg til klippingen- plundrer alltid der.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails