torsdag 24. april 2025

Bake kjeks/ cookies med byggmjøl


Etter å ha testet brød med byggmjøl fra Hjartdal bygdemylle, var det fristende å prøve på kjeks. De blei knallgode! Første porsjon forsvant omtrent "sporløst", så da var det bare å bake en ny porsjon. Denne gangen halverte jeg røra og forandra noe på ingrediensene. I tillegg la jeg hver kjeks i store muffinsformer. Det ser ut til at dette er noe jeg bør ha på lager :-)

Ellers er det litt av hvert som foregår, så klart! Skjærene har blitt ferdige med "nybygget" sitt - høgt oppe i ei furu. Hvor mange ganger de har holdt på med flytting og bygging av reir i løpet av de siste 25 årene, er neimen ikke godt å si. Det er nemlig ikke få!

Våren kommer sakte men sikkert og i dag er det behagelig å sitte ute. Det passer fint når det er en haug med strikk som trenger montering...

 Håper alle får fine dager framover!
Synnøve

1 kommentar:

  1. Spennende kakebakst, og mye som skjer i naturen på denne tida av året. Det er forandringer fra en dag til den neste.

    Ønsker deg fine vårdager!

    Mvh Ingunn

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt KJEMPESTOR pris på! Jeg svarer på kommentarene også når jeg har tid! Any comments - I love them! Men, etter massevis av anonyme henvendelser, må jeg ta i bruk ordrebekreftelse... beklager bryderiet!