mandag 22. november 2010

Sarah Bernard - oppskrift til langpanne kommer her...


Mandelbunn

400 gr mandler males
400 gr sukker
6 eggehviter
4 ts bakepulver.

Helles i langpannen og smøres utover til et jevnt lag.
Legg bakepapir i pannen og stek den på 175 grader i 20 min midt i ovnen.

Smørkrem.

250 gr meierismør.
200 gr melis
6 eggeplommer
2 barneskjeer kakao
2 ts vaniljesukker.

Piskes godt.
Etter at kaken er avkjølt, smøres smørkremen over kaken og hele formen settes i fryseren i ca. en time.

Sjokoladetrekk.

2 plater kokesjokolade.
1/2 plate delfiafett.

Smeltes i vannbad eller i microbølgeovnen.
Smør sjokoladetrekket over den frosne kaken, slik at trekket stivner raskt.

Da er det bare å dele den opp i biter og kose seg!

5 kommentarer:

  1. må være den beste kaka... lager alltid små av denne og putter i frysa... men dette var nok enklere og mindre søl ja =)

    SvarSlett
  2. Du er jo rene bakeren!..og dette er en nydelig kake! Stjeler oppskrifta:D
    ha en god morgendag og klem fra meg;)

    SvarSlett
  3. Denne skal jeg garantert prøve! Takk for oppskrift :))

    SvarSlett
  4. Den så kjempegod ut :-)
    tror jeg må prøve den :-)

    SvarSlett
  5. Denne varianten av Sarah Bernard har jeg også lyst til å teste!!! Tusen takk for at du deler oppskriften!!!

    God tirsdag til deg:-) Klem Ruth

    SvarSlett

Alle kommentarer blir satt KJEMPESTOR pris på! Jeg svarer på kommentarene også når jeg har tid! Any comments - I love them! Men, etter massevis av anonyme henvendelser, må jeg ta i bruk ordrebekreftelse... beklager bryderiet!