mandag 30. april 2012

Bukse med hullmønster - ferdig!!!Sånn - nå blei denne ferdig! Etter å ha strikka den en gang, stemte det liksom ikke verken bak eller framme, så da var det bare en ting å gjøre - rekke opp...
Her er den på dokka. Jeg har valgt å tre inn knyttesnora i begynnelsen av vrangborden, men dette kan også gjøres helt i toppen. 
Noen rekker høyere bak gjør susen, ikke sant? Jeg har brukt en annen kilefelling enn det som står i oppskriftene. Den første utgaven blei rett og slett for stram i skrittet...Slik ser hele settet ut nå. Dokka er ca 60 cm, så da håper jeg settet kan passe mellom 2-6 mnd. Buksa er romslig, så den "varer" litt til. 

Ha en fin aprildag!
Synnøve


4 kommentarer:

Ingunn sa...

Den buksa blei fin, og passformen ser god ut. Lekkert sett! Det lønner seg å ta bryet med å rekke opp og så få et godt resultat. Det er mange oppskrifter som må fikses på, og da hjelper det å ha et trent øye.

Ha en fortsatt fin dag!

Karina sa...

Kjempefint sett i nydelig lillafarge:)

Pysselfarmor sa...

Så fin dress!

Tovepia sa...

Så utrolig søtt sett i en nydelig farge!!
Tysklandstur hørtes spennende og artig ut; på vår skole får ikke de faste ta en enda vikartime, for dyrt for skolen, og vi får ikke legge timer "i pott", så kos dæ på tur!!
Nyt uka til ny helg, klem;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails