fredag 12. august 2011

Kavalkade med ... grytekluter!

Noen av vårens heklerier - "gjenoppstått" fra 80-tallet...Jeg hadde ikke anna enn et bilde og et umontert "blad" liggende i en plastpose. Da måtte jeg jo rekonstruere litt, og så blei det en oppskrift. Ellers hadde dette gått i den berømte "glømmeboka", så klart! Send meg noen ord om det skulle være interesse for å hekle slike. Oppskrifta ligger i nettbutikken, men ikke til nedlasting. Det var visst for dyrt å få til, fikk jeg beskjed om. Men, det er mulig å spare portoen også, (for den greidde jeg heller ikke å få til der) ved rett og slett å sende meg en epost for å ordne den saken.


Noen av fjorårets heklekluter. Har 3 par igjen. Resten er solgt eller gitt bort. Oppskrifta ligger på hjemmesida mi og er til å laste ned - fritt fram.


Denne ligger på kjøkkenbenken - 1 stk, strikket av en av sønnene i huset...


Arvegods - ikke hel, men likevel...


Julestemning! De er faktisk ganske gode - disse julevottene. Kjappe å sy også. Har laget flere i samme modell og de fungerer fint med et skikkelig lag med platevatt mellom stofflagene. De andre er jo da heklet og flettet som julekurvene.

Noen få av de som er igjen etter en intens syperiode på hele 80-tallet... Det er egentlig eksempler på kursopplegg i lappesøm. De hadde jeg en del av, gjennom FU. 


Da er min presentasjon av diverse grytekluter over, og de andre som jeg har hatt og laget i diverse utforminger, er utslitte og hivd etterhvert.  

Ha en fantastisk kveld - med eller uten tanke for dette temaet!
Takk til:
Torirot's stitches
og

Synnøve

6 kommentarer:

Misemor sa...

Hva kan jeg si... FANTASTISK! For en samling. Og så mange av de lønnebladklutene. =)
Håper du får en flott dag imorgen!
Klem =)

ANNEPÅLANDET sa...

Så mange - og så FINE!
Ha en riktig fin helg!

bentetove sa...

Wow, or en samling grytekluter!
Så mange i fine farger.
Forresten en kjempefin blogg, her vil jeg være med som følger:))

Anonym sa...

Her var det mange flotte grytekluter!! Jeg pleide å hekle en del grytekluter tidligere, og det er faktisk ganske morro. :-)

Ha en fin helg!

torirot sa...

Så hyggelig at du følger opp gryteklutframvisningen! Masse fint her!

hanne sa...

Her var masse flott! Har lastet ned oppskriften din på nr. 2 i rekken og gleder meg til snart å prøve meg! Ha en fin helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails