torsdag 2. september 2010

Luer, farger og slikt... og punktering

Det er neimen ikke lett å bestemme seg for hvilke farger som skal strikkes på disse luene... Jeg har hatt et dilemma der i årevis. Nå har jeg liksom kommet ned på et nivå som bør bli enda mindre, men i går kom jeg på en ny fargevariant. Det må bli noe til barnebarna da, først og fremst. Hvilke farger jeg tenker på, skal jeg vise når de er ferdige. Etterpå får jeg være hard med meg selv og la være å strikke så mange varianter... Basta!

Ellers fikk jeg meg litt av en tur i dag da jeg skulle hente varene fra sommerutstillinga i Rauland. På veg hjem oppførte bilen seg plutselig helt merkelig. "Du verden, så dårlig asfalt det var her," tenkte jeg... Det blei bare verre og verre og ved første og beste anledning kjørte jeg av veien og inn på en rasteplass. Ikke akkurat lett når det gjelder en liten fjellovergang med smal veg som ikke er av de beste her i verden når det gjelder dekke, og i allefall ikke rasteplasser!

Der var det bare å stoppe og ringe etter hjelp. Jeg skal ikke fortelle hvordan dekket på det hjulet så ut, men heller vise et bilde av noen barneluer fra de siste dagene...

Jeg er heldig og har en flink og god mann som hjelper meg når han kan! Tusen takk!

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Det hørtes ut som en skikkelig punktering:D
Nydelige og duse farger på luene,likte dem kjempegodt!
Kos deg i helga, håper du er på hjul igjen;)

Hjertedamas blogg sa...

Hei!!! Var det fjellovergangene fra Flatdal ov over til Øye, du fikk problemer? Jeg kjørte den vegen da jeg skulle til Raulandsakademiet i sommer. Men da jeg skulle hjem igjen, fant jeg ikke veien tilbake, og måtte kjøre over Høyanger og Seljord. Har tenkt meg på kurs på Raulandsakademiet igjen til neste år. Må innrømme at jeg var bekymret for at det skulle skje noe med bilen da jeg kjørte dit. Bilen hadde noen merkelige lyder. Men det gikk greit:DDDDDDD Klemz

Strikkeheksen sa...

Det er en utrolig fin farvekombination på de huer - meget, meget fine :-)

Sådan en punktering har jeg også kørt rundt med engang - der gik lidt tid, før jeg opdagede, at det VAR en punktering ;-)

Jemajo sa...

It's always an inspiration to visit your blog!
Your little hats are absolutely lovely and I love the colours you chose.
The tuck stitch hats are beautiful too and look just right in the warm pinks.
Lovely!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails