tirsdag 24. august 2010

Nå skal det strikkes luer med tuckmønster

I fjor starta jeg med å lage noe ensfarget strikk med strukturmønster - eller tuck som det også heter. Noe av dette har blitt blogga om i sommer da jeg holdt på med pulsvanter og trekantskjerf. Det jeg ikke kom videre med, var luene. Jeg har ikke blitt "enig" med meg selv om utseendet på disse, nemlig. Noen i xs og s er ferdige, men så var tanken om å lage en "baggy"-lue i større størrelser. Dette må jeg fundere litt mer på. Men, her er da noen i rosa og rødt - alle med knyttesnorer:


En lue i str. xs på et dukkehode ser slik ut fra alle kanter:4 kommentarer:

Tovepia sa...

Så flott den var!! Strikker du denne også på maskin? da syr du vel sammen bak??
Jeg kommer nok til å komme med neon spørsmål; strikkemaskina er i hus, men har ikke hatt tid til å sette meg inn i den ennå, men det ser spennende ut.
ha ei flott uke videre og kelm fra meg;)

Tussi sa...

Det var da et flott mønster, og nå er det snart på tide med luer - kvikksølvet på gradestokken kryper ubønnhørlig nedover!

Inger A sa...

Hei
Jeg strikket noen baggy luer i Tuck for et par år siden, de ble kjempepopulære. Men jeg brukte vrangsiden ut. Strikket kant stramt med liten maskestørrelse og selve luen løst i stor maskestørrelse. Tro kanskje jeg må lange noen nye :) så får jeg legge ut bilde. Har ikke bilde av de gamle.

Liv Tone sa...

Å... de var kjempe fine. Ei slik kunne jeg tenke meg i L og litt mørk farge.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails